Zależy jeszcze na jakiej wyskości kolanaMaRoS pisze:Dzwoniłem tam i gość powiedział, że sięgają mniej więcej do kolana więc są dość duże. Ja bym się nie zastanwaiał i zamawiał...

Generalnie chyba musimy się spotkać i to obgadać i policzyć.
Zależy jeszcze na jakiej wyskości kolanaMaRoS pisze:Dzwoniłem tam i gość powiedział, że sięgają mniej więcej do kolana więc są dość duże. Ja bym się nie zastanwaiał i zamawiał...
A jak będzie pogoda taka jak ostatnio to weź ze sobą: kremy do opalania, dużo płynów, leżaczek, parasolki itp.czocho pisze:Ja również prosiłbym o dopisanie do listy. Jestem nowy i wybieram się pierwszy raz i mam w związku z tym pytanie czy trzeba się jakoś specjalnie do tego przygotować??
Ta, krem sie przyda, chyba ze chcesz miec czerwoną gębę jak chłop na roliMarcin_Os pisze: A jak będzie pogoda taka jak ostatnio to weź ze sobą: kremy do opalania, dużo płynów, leżaczek, parasolki itp.
P.S.
DO WSZYSTKICH UŻYTKOWNIKÓW M3 E36.
ZAPRASZAM!
Nie jest tak źle, te E46 nas nie zjedzą. Nie chcę znowu być sam.
Że co, że SMG?Pablo pisze:Aha, e46 Was zjedząMarcin_Os pisze: P.S.
DO WSZYSTKICH UŻYTKOWNIKÓW M3 E36.
ZAPRASZAM!
Nie jest tak źle, te E46 nas nie zjedzą. Nie chcę znowu być sam.
Ja obiecuje walczyc swoim SMG z Toba i postaram sie jednak zjesc E36Marcin_Os pisze:Nie jest tak źle, te E46 nas nie zjedzą. Nie chcę znowu być sam.